Sitemap

Etusivu » Mallit »


Elcat Cityvan 202  Esittely      Tekniset tiedot      Kuvat

 

Sähköauto nykyaikaiseen kaupunkiajoon

 

Elcat Cityvan 202 on entistä tehokkaampi sähköpakettiauto, joka on suunniteltu kulkemaan tämän päivän kaupunkiliikenteessä. Se on ylivoimaisen ympäristötehokas ja ketterä sähköauto, jolla hoidat yrityksesi moninaiset asiointi- ja kuljetustarpeet tehokkaasti ja luotettavasti.

Parhaimmillaan Cityvan 202 on kaupunkien ja taajamien ruuhkaisilla kaduilla, sillä sen kompaktit mitat, helppo ajettavuus ja pieni kääntöympyrä tekevät siitä tehokkaan kevyen jakeluliikenteen työkalun. Kuorman lastaus ja purku käy helposti sivuilla olevien liukuovien sekä ylös avautuvan suuren takaoven kautta. Uusi tarkka energiamittari kertoo kuljettajalle jäljellä olevan energian ja opastaa taloudelliseen ajotapaan. Ajon jälkeen lataus tapahtuu helposti normaalista verkkovirrasta - vain pistoke maadoitettuun pistorasiaan.

 

Elcat-autojen suosiosta ja luotettavuudesta kertovat ne yli 5miljoonaa kilometriä, jotka asiakkaamme ovat ajaneet. Auton toimivuudesta vastaa maanlaajuinen ja osaava huoltoverkosto.

 

Cityvan 202 - yrityksesi vihreä käyntikortti

 

Cityvan 202 ihastuttaa ympäristönsä hiljaisella - lähes äänettömällä - käyntiäänellään. Se liikkuu pehmeästi, ketään häiritsemättä. Eniten muita tielläliikkujia ja kadulla kävelijöitä kuitenkin ihastuttaa auton puhtaus. Siksi Cityvan 202 onkin tervetullut vieras kaikkialla.

   
  Huoltoautot
  Golfautot
       
  Mopoautot
   Elcat Oy
elcat(at)elcat.fi

 

Huolto: 050 564 6116