Sitemap

Etusivu » Mallit »


Elcat Citywagon 202  Esittely      Tekniset tiedot      KuvatEntistä tehokkaampi sähköauto henkilökuljetuksiin.

 

Elcat Citywagon 202 on entistä tehokkaampi sähköauto, joka on suunniteltu nykyaikaiseen kaupunki- ja taajamaliikenteeseen. Nelipaikkaisena se soveltuu moniin yrityksesi asiointi-, huolto- ja jakeluajoihin sekä edustus- ja PR-tehtäviin. Se vastaa myös ympäristön asettamiin vaatimuksiin.

 

Citywagon 202 on ylivoimaisen ympäristötehokas ja ketterä monikäyttöauto, jolla on helppo ja näppärä liikkua. Sen kompaktit ulkomitat, helppo ajettavuus ja pieni kääntöympyrä tekevät autosta ihanteellisen kaupunkiajoon. Suuri avautuva lasikatto tekee Citywagon 202:sta valoisan ja viihtyisän ajettavan. Uusi tarkka energiamittari kertoo kuljettajalle jäljellä olevan energian ja opastaa taloudelliseen ajotapaan. Ajon jälkeen lataus tapahtuu helposti normaalista verkkovirrasta - vain pistoke maadoitettuun pistorasiaan. Auton toimivuudesta vastaa maanlaajuinen ja osaava huoltoverkosto.

Yllätä yritysvieraasi, ihastuta ympäristöäsi

 

Onko yrityksesi edelläkävijä, joka noutaa asiakkaansa uudella Citywagon 202:lla ja tarjoaa asiakkailleen mieliinpainuvan kokemuksen? Antaisitko heidän jopa itse koeajaa suomalaista sähköautoa? Entä hyödyntäisitkö liikkuvan mainostilan autossa, joka ihastuttaa ympäristönsä puhtaudellaan ja hiljaisuudellaan?

 

Tee valinta, joka kestää katseet.


   
  Huoltoautot
  Golfautot
       
  Mopoautot
   Elcat Oy
elcat(at)elcat.fi

 

Huolto: 050 564 6116